Tipy na vánoční dárky

Když v těchto dnech vlezete do obchodů, nemáte taky pocit, že Vánoce snad budou již příští týden…? No to by bylo nadělení, ještě ani nemám představu, co komu naježím:-) Jste na tom podobně?
 
Vánoční tip na dárky
 
Všude samé vánoční dekorace, stromečky, blikající světýlka, čokoládové figurky, plno lidí…
Mám pocit, že každým rokem je tento shon dřív a dřív. A jako každým rokem je těžší a těžší vymyslet dárek pro své blízké, aby potěšil a vykouzlil úsměv na tváři. A takový dárek, který bych chtěla darovat, se bohužel koupit za žádné peníze nedá.

 

Ale co v tak široké nabídce podporované spoustou reklam vybrat? To jsou samé iPhony, tablety, notebooky, elektrcké zubní kartáčky, mixéry, kávovary, herní konzole, virtuální brýle a kdoví co ještě. Šílené reklamní spoty na každém rohu tomuto výběru vůbec nepomáhají, ba naopak. Dárky k Vánocům se již stávají způsobem, jak uspokojit naše potřeby nikoliv pocity. Není tedy divu, že rychle zapomínáme, kdo nám tyto vánoční dárky daroval. A není to škoda?

 

Naštěstí se lidé pomaličku vracejí k tradicím a přírodě. Přírodní materiály, ze kterých dýchá pocit tepla, ruční výroba, která přináší nejen dobrý pocit, ale i to správné kouzlo, to všechno jsou v dnešní době trendy záležitosti.
A proto bych Vám chtěla usnadnit výběr dárků, které letos určitě vykouzlí úsměv na nejedné tváří. Naše malé dřevěné drobnosti mohou udělat radost nejenom dospělým, ale taky dětem. Pojďte si vybrat již dnes. Čas letí...Nezapomeňte, že výrobky musíme zhotovit ručně:-)

 

TIP na vánoční dárek

 

Dřevěné hodinky
Čas měřený dřevěnými hodinkami určitě měří pouze ty šťastné chvíle. Ideální dárek nejenom pro muže ale i ženy, protože v nabídce najdete kolekci pro jedny i druhé. Překrásný design bude výjimečným vánočním dárkem pro výjimečnou osobu. Můžete vybírat ze světlejších i tmavších odstínů dřeva, z evropských i exotických dřevin. Barevných stylových i luxusních celodřevěných pásků.

 

Hodinky ze dřeva MIDDAYDřevěné hodinky Lismore WoodenwatchWoodenwatch TaylorWooden watch Hobart for man and womenDřevěné hodinky pro muže i ženy

 

Sluneční brýle
To je teprve dárek! Chystáte se na hory nebo někdo z Vašich blízkých? I v zimě je potřeba chránit zrak před UV zářením, hlavně při bílé sněhové nadílce, kdy sluníčko má pořádnou sílu. Dřevěné brýle jsou lehké jako pírko, antialergické, ekologické, velmi odolné a některé dokonce voní. Neexistuje dvoje stejných brýlí, takže dárek bude určitě jedinečný. Dřevěné brýle mají krásné letokruhy, což jim přidává na výjimečnosti.

 

WoodensunglassesDřevěné brýle WednesdayBambusové brýleBrýle ze dřeva

 

 

Dřevěné motýlky
"MUST HAVE" každý stylově oblečený muž, ale i odvážná žena! Díky těmto dřevěným motýlkům budeš vyčnívat z davů tradičních motýlků a kravat.
Stylové módní dřevěné doplňky nabízíme ve čtyřech různých tvarech zdobenými krásnými bavlněnými i koženými pásky. Takový dřevěný set v dárkové krabičce složený z motýlka, manžetových knoflíčku a kapesníku potěší nejednoho syna, tatínka, dědečka, přítele, manžela, kamaráda, známého.

 

Luxusn%C3%AD%20mot%C3%BDlek¨Dřevěný motýlek pro otce a syna Luxusní dřevěný motýlek Gold One Dřevěné motýlky s knoflíčky a kapesníkem

 
Dřevěné a titanové prstýnky
Šperky jsou velmi častým vánočním dárkem. Ale co tak se vydat méně tradiční cestou a zvolit tyto malé umělecké díla inspirované přírodou, které se letos staly hitem svatební sezóny. Ano řeč je o prstýncích vyrobených z různých druhů a odstínů dřeva. Osazené různé barevné druhy kamenů, které mají svou moc. Tyto šperky ocení hlavně osoby alergické na kov. Díky ryze přírodnímu materiálů, alergie nemá šanci. Můžete si sami zvolit a navrhnout jak bude prstýnek vypadat. Pro Ty co dávají přednost přece jen kovům, máme novinku v podobě titanových prstýnků. Ať už to bude zásnubní prstýnek nebo jen dárek z lásky určitě potěší nejednu ženu či muže.

67698_142781219 (2) NWD3_1 Verze MAT 67698_7435571738 19691535_10213903245003994_1722686359_n

                 

Dřevěný obal na mobil
Dřevěný obal na telefon je zárukou originálního vzhledu a velmi efektivní ochrany. Zapomeňte na plasty, umělou kůži apod. dejte mobilu trošku přírodního vzhledu. Takový dárek v podobě obalu ze dřeva potěší nejednoho fanouška ekostylu a přírodních doplňků.

Obal na Iphone

 

 
Pokud jsem Vám trošku s výběrem poradila a některý z těchto dřevěných dárku se objeví pod vánočním stromečkem, doufám, že vykouzlí úsměv na tváři nejedné obdarované osobě!!!

Bára
Woodenstyle.cz

Zpět do obchodu