Dřevěné brýle k počítači - proč jsou tak důležité...

Dnes si hned na začátku položíme základní otázku. Pokud si na ní odpovíte "ANO", doporučuji si přečíst článek až do konce:-)
 
Sedíte minimálně 4 hodiny denně před počítačem, notebookem, tabletem nebo jakýmkoliv LCD monitorem?

 

Představte si, že již za tuto relativně krátkou dobu jsou Vaše oči vystavené velké námaze a očnímu tlaku.
Je dobré vědět, že dlouhé vysedávání u PC má negativní účinky nejenom na zrak. Čas, který trávíme před LCD monitorem může způsobovat bolesti hlavy, nespavost i nedostatek koncentrace nebo syndrom počítačového vidění, kterému se taky občas říká syndrom unaveného oka. 

 

gepept

 

Ochrana očí je v tomto případě velmi důležitá, protože škodlivost modrého světla, které vyzařují monitory může být velmi znepokojující. Vede k poškození žluté skvrny v oku  – makuly, což může při nadměrném a dlouhodobém sledování LCD monitorů vést až ke ztrátě zraku. V mnoha případech, aniž bychom si to uvědomovali, dlouhá doba strávená před monitorem vede k rychlému zhoršování zraku a stává se tak příčinou jeho trvalé poruchy.

 

Počítačové brýle značky Gepetto jsou nejenom velice módní, ale jsou ideálním dárkem pro Vaše oči! Snažili jsme se pro Vás vybrat široké spektrum dřevěných obrouček, které Vám budou všichni závidět. V naší nabídce najdete brýle letecké, kulaté, klasické nebo kočkovité. Koukněte ZDE na novou kolekci.

5086-baner1 (2)

 

Počítačové brýle díky čočkám LCD BLOKER™chrání Vaše oči před škodlivým zářením obrazovek a monitorů. Již žádné unavené oči, snížený kontrast nebo rozmazané detaily.

 

Proč si mám koupit dřevěné brýle k počítači?

 

  • Zabraňují předčasnému stárnutí očí.
  • Zlepšují pracovní pohodlí, snižují únavu a zvyšují koncentraci.
  • Blokují až 86 % škodlivého záření obrazovky LCD/LED.
  • Mají jedinečný design a nepochybně zdůrazní váš jedinečný charakter.
  • Dřevěné rámečky jsou ultralehké a nezanechávají otlačeniny na nose.

 5030-rick-2

Pokud chcete udělat radost svým očím, rádi Vám pomůžeme s výběrem. Obroučky můžete vybírat i z dioptrických brýlí.
Bára
Woodenstyle.cz

 

Zpět do obchodu