Drazí klienti, dovolujeme si Vás informovat, že z kapacitních důvodů přijímáme objednávky na dřevěné prstýnky již pouze na konec srpna a září. Děkujeme za pochopení. Woodenstyle.cz

Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
Přidat hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.5.2018
Avatar autora | 30.4.2018
Nejvyšší možná spokojenost???? především s přístupem k zákazníkům. Jste úžasní a my moc děkujeme za nádherné prstýnky.
Avatar autora | 19.4.2018
Avatar autora | 19.4.2018
máme ty nejkrásnější snubní prstýnky, jsem nadšena!
Avatar autora | 17.4.2018
Skvělý obchod, rychlé dodání, kvalitní zboží, příjemná komunikace. Příště opět objednávám zde
Avatar autora | 2.4.2018
Avatar autora | 15.3.2018
Skvělá komunikace a nádhérné snubní prstýnky :) Moc děkujeme
Avatar autora | 15.3.2018
Avatar autora | 18.2.2018
Skvělá komunikace a rychlé dodání zboží. Jsem maximálně spokojen a doporučuji :-)
Avatar autora | 16.2.2018
Perfektní a krásné produkty. Vysoká kvalita. Děkujeme
Avatar autora 13.4.2018
Děkuji!!!
Avatar autora | 11.2.2018
Původně objednané zboží nakonec nebylo skladem, ale s majitelkou jsem se dohodla na jiném, ve všem mi vyšli vstříc, část objednávky dovyrobili ve velmi krátkém čase a umožnili mi tak dostat zboží v požadovaném termínu=neskutečně rychle. Děkuji!
Avatar autora 13.4.2018
Děkujeme za kladné hodnocení. Vždy je to o domluvě:)
Avatar autora | 9.2.2018
Perfektni komunikace a skvěle udelaná zakazka
Avatar autora | 8.2.2018
+komunikace +prehledne stranky +v pripade nejistoty se dostane odborne poradenstvi +rychlost dodani Moc doporucuji, jsem maximalne spokojena
Avatar autora 13.4.2018
Děkujeme za doporučení a jsme rádi, že se Vám prstýnky líbí.
Avatar autora | 7.2.2018
+ výborná komunikace, rychlé odpovědi na mé dotazy
+ paní Bára se vším ochotně poradí
+ pěkné a originální zboží
+ přehledné webové stránky

Avatar autora 13.4.2018
Mockrát děkuji!
Avatar autora | 16.1.2018
+ Skvela komunikace, ochotny pristup, rychle jednani

Zatim nemame vysledne prstynky, ale komunikace byla naprosto skvela a rychla.
Avatar autora | 1.12.2017
+ výborná komunikace a ochota

Avatar autora 13.4.2018
Děkujeme!
Avatar autora | 27.11.2017
+ Rychlé vyřízení i přes individuální požadavky

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 17

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.