Drazí Zákazníci, od 2. 8. 2021 do 13. 8. 2021 čerpáme dovolenou. Na Vaše emailové dotazy budeme odpovídat s menším spozděním. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Tým Woondestyle.

Hodnocení obchodu

5,0 291 hodnocení
Přidat hodnocení
5
286x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Honza | 31.7.2021
Výborná komunikace a velká vstřícnost. Objednával jsem prstýnek a přívěskem na krk v setu. Náušnice původně nebyly skladem, ale při odesílání objednávky už byly vyrobené a bylo mi nabídnuto jejich uhrazení navíc s tím, že dorazí vše naráz. Vše dorazilo v pořádku, přesně v čas a v krásné krabičce a moc potěšilo. Můžu jen doporučit!
T Avatar autora Tereza | 26.7.2021
Avatar autora | 24.7.2021
VP Avatar autora Vendula Petříková | 14.7.2021
Byli jsme velice překvapení, jak jsou snubní prsteny krásné. Ještě hezčí, než na fotce. Přišly dříve, než bylo psáno. Komunikace perfektní. Rozhodně doporučuji. :-)
Avatar autora | 6.7.2021
Naprosta spokojenost, objednavala jsem prsten dle vlastniho navrhu jako darek, Bara mi skvele poradila, konzultovala se mnou sirku, vyber kamenu i dalsi moznosti. Velice rychla komunikace, to bylo prijemne prekvapeni. Prsten dorucen pres zasilkovnu v terminu a je opravdu krasny, nemam co vytknout.
T Avatar autora Tereza H. | 16.6.2021
Objednali jsme si snubní prstýnky - každý úplně jiný ale i přesto dohromady krásně ladí. Komunikace ohledně doladění detailů objednávky byla rychlá a příjemná, naprosto bez problémů. Veškerá přání a očekávání byla splněna. Prstýnky jsou prostě úžasné a originální. Jsme z nich moc nadšený. Manžel dosud žádné prstýnky nenosil, ale tento si hned oblíbil a chce jej nosit. Opravdu chci pochválit přístup paní Báry, se kterou jsme vyřizovali celou objednávku. Je velmi vstřícná a má vše perfektně pod kontrolou, aby vše dopadlo dle přání zákazníka. Děkujeme!
M Avatar autora Michaela N. | 6.6.2021
Moc doporučuji, prstýnky jsou úžasný ????
Avatar autora | 1.6.2021
Avatar autora | 26.5.2021
Nechali jsme si udělat snbní prstýnky. Komunikace byla velmi rychlá, profesionální a paní měla příjemné jednání.... :) Jsme velice spokojení. Prstýnky jsou originální, krásné, jiné...vypadají moc hezky na ruce. Pokud hledáte originalitu, určitě ji najdete zde :) Moc děkujeme.
PM Avatar autora Patrícia Mikušková | 25.5.2021
S produktom som veľmi spokojná. Akurát je o dosť tmavší ako na fotke na e-shope. Uvedomujem si, že každé drevo má inú farbu, ale príde mi to ako dosť veľký rozdiel medzi fotkou a realitou. Budeme si na to musieť zvyknúť :)
B Avatar autora Bára | 24.5.2021
Avatar autora | 15.5.2021
Avatar autora | 14.5.2021
JK Avatar autora Jana Kocábková | 12.5.2021
Maximální spokojenost s komunikací i s dodanými prstýnky na zakázku
RK Avatar autora Radka Káčerková | 4.5.2021
Dobrá komunikace a rychle dodání. Velmi pěkný produkt, který odpovídá obrázku.
Avatar autora | 31.3.2021
Avatar autora | 23.3.2021
+ rychlá a perfektní komunikace
+ skvělý stav zboží
+ naprostá spokojenost s kvalitou a vzhledem zboží + balení

Domluvily jsme se s obchodem pomocí messengeru na typu zboží a kdy bude odesláno. Zboží mi bylo vyrobeno na zakázku a odesláno přesně v domluvený den a hned následující pracovní den bylo zboží u mě. Perfektní kvalita a nádherný vzhled zboží, ještě podtržený způsobem balení v dřevěné krabičce mě úplně nadchly! Opravdu to stojí za to - kvalita odpovídá ceně. Velice děkuji za Vaši poctivou práci a přístup k zákazníkům, jsem naprosto spokojená!
Avatar autora | 22.3.2021
Krásné, děkuji. Prstýnky dorazily včas, přesto, že termín byl napjatý. Skvělá domluva i rada. Opravdu jsou to malá umělecká dílka.
Avatar autora | 21.3.2021
+ Velmi vstřícný postoj ze strany majitelky obchodu

Avatar autora | 17.3.2021
všechno perfektní, hodinky i obal na ně nádhera.

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 291

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.