Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
Přidat hodnocení
5
125x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.9.2019
Jsme spokojeni
KB Avatar autora | 9.9.2019
Prstýnky jsou super
MT Avatar autora | 8.9.2019
Svatební prstýnky dorazily v pořádku, jsou krásné. Oba jsme moc spokojeni. Není co vytknout, super přístup.
DM Avatar autora | 4.9.2019
Spokojenost se nedá vyjádřit, potřebovali jsme je cca za měsíc a stihlo se to, vstřícnost a profesionalita se dnes v obchodě nenosí, tady je přirozená. Moc moc děkujeme.
NR Avatar autora | 2.9.2019
ŠD Avatar autora | 25.8.2019
Prstýnky jsou nádherné
TM Avatar autora | 25.8.2019
BN Avatar autora | 24.8.2019
AV Avatar autora | 16.8.2019
Prstýnky dorazily dle domluvy a byly nádherné. Obchod nám vyšel velmi vstříc s úpravou, na jedničku, velikost sedí suprově a až do svatby jsme byli naprosto spokojení a recenze by byla na jedničku. Nojo, jenže po měsíci a půl nošení je prstýnek neuvěřitelně seškrábaný, jak kdyby byl z plastu. Sundávám do na mytí nádobí, koupání, cvičení, ale stejně je po měsíci a půl dorasovaný (a to pracuju v kanclu za počítačem). A ten včelí vosk tomu vůbec nepomáhá :-( ... tak začínáme litovat, že jsme zvolili krásné, ale nepraktické dřevěné prstýnky .... bojím se, jak bude vypadat za rok, nedej bože za 10 let :-(
KS Avatar autora | 14.8.2019
Vše naprosto super, prstýnky jsou nádherné. Mohu jedině doporučit.
Avatar autora | 14.8.2019
Vše super, prstýnky vypadají perfektně.
TB Avatar autora | 13.8.2019
JH Avatar autora | 12.8.2019
Spokojenost nejde ani popsat! Komunikace s paní na jedničku, rychlost výroby a dodání přesně podle domluvy a vzhled prstýnku je geniální! Přesně splnil naše očekávání, nechtěli jsme klasické prstýnky a tohle je přesně to, co jsme si vysnili. Nejradši bych se vdávala hned, abych ho už mohla nosit! Životnost prstýnku ještě nemohu hodnotit, ale jsem si jistá, že při zodpovědným starání se o ně, nebude s nimi jediný problém :).
Avatar autora | 10.8.2019
MP Avatar autora | 7.8.2019
Jsme moc spokojení! Měli jsme strach, že velikost prstýnků nám nesedne, ale změřili jsme je správně a padnou jako ulité. Doporučuji prstýnky i obchod.
MM Avatar autora | 5.8.2019
Perfektní zkušenost. Objednal jsem již po několikáté!
Avatar autora | 29.7.2019
Spokojenost, rychlost. Prstýnky sedí, velice originální.
DM Avatar autora | 26.7.2019
Spokojenost
TS Avatar autora | 13.7.2019
Avatar autora | 29.6.2019
Krásné, lehoučké prstýnky. Doporučuji prstýnky i obchod. Komunikace skvělá :) Moc děkujem, doufáme,že nám dlouho vydrží!

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 127

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.