Hodnocení obchodu

5,0 280 hodnocení
Přidat hodnocení
5
276x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.5.2021
Avatar autora | 14.5.2021
JK Avatar autora Jana Kocábková | 12.5.2021
Maximální spokojenost s komunikací i s dodanými prstýnky na zakázku
RK Avatar autora Radka Káčerková | 4.5.2021
Dobrá komunikace a rychle dodání. Velmi pěkný produkt, který odpovídá obrázku.
Avatar autora | 31.3.2021
Avatar autora | 23.3.2021
+ rychlá a perfektní komunikace
+ skvělý stav zboží
+ naprostá spokojenost s kvalitou a vzhledem zboží + balení

Domluvily jsme se s obchodem pomocí messengeru na typu zboží a kdy bude odesláno. Zboží mi bylo vyrobeno na zakázku a odesláno přesně v domluvený den a hned následující pracovní den bylo zboží u mě. Perfektní kvalita a nádherný vzhled zboží, ještě podtržený způsobem balení v dřevěné krabičce mě úplně nadchly! Opravdu to stojí za to - kvalita odpovídá ceně. Velice děkuji za Vaši poctivou práci a přístup k zákazníkům, jsem naprosto spokojená!
Avatar autora | 22.3.2021
Krásné, děkuji. Prstýnky dorazily včas, přesto, že termín byl napjatý. Skvělá domluva i rada. Opravdu jsou to malá umělecká dílka.
Avatar autora | 21.3.2021
+ Velmi vstřícný postoj ze strany majitelky obchodu

Avatar autora | 17.3.2021
všechno perfektní, hodinky i obal na ně nádhera.
M Avatar autora Míša | 15.3.2021
Suprova komunikace, krásně zpracované snubní prsteny i krabička na ně. Vše přesně podle našich požadavků, velikost sedí a materiály jsou propracované a kvalitní. Určitě doporučujeme všema deseti. ????????
LD Avatar autora Lucie Doubková | 14.3.2021
Velká spokojenost. Velikost sedí přesně a dorazili ještě dřív než měli. Moc děkuji
TR Avatar autora Tereza Richterová | 14.3.2021
Jsem naprosto spokojená. :) Nádherné výrobky a skvělá a ochotná komunikace. Za mě 1*.
Avatar autora | 13.3.2021
Krásné prstýnky, dobré komunikace, dorazily rychleji, než jsme čekali.
Avatar autora | 9.3.2021
+ Komunikace
+ Ceny
+ Kvalita
+ Preciznost
+ Výrobky

Naprosto doporučuji, máme od firmy snubní prsteny a krabičku na ně a oboje nádherné, propracované, no prostě dokonalé. Kvalitní práce a skvělá komunikace.
Avatar autora | 27.2.2021
Velmi pěkná práce.
Avatar autora | 23.2.2021
Avatar autora | 23.2.2021
Prstýnky dorazily rychle, jsou krásné, moc hezky zabalené a společně i s voskem a hadříkem na jejich údržbu :)
Avatar autora | 23.2.2021
Avatar autora | 23.2.2021
B Avatar autora Barbora | 19.2.2021
Velmi????

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 280

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.