Vážení zákazníci!!! Od 21. září do 29. září 2020 čerpáme dovolenou, proto veškeré objednávky i dotazy budou vyřízené po mém návratu. Děkuji za pochopení. Bára, Woodenstyle.cz

Hodnocení obchodu

5,0 221 hodnocení
Přidat hodnocení
5
218x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jakub | 22.9.2020
Avatar autora | 21.9.2020
T Avatar autora Tomáš | 20.9.2020
Velká spokojenost, krásný výrobek, dodržena avizovaná doba doručení, doporučuji
JT Avatar autora Jakub Tomáš | 15.9.2020
Avatar autora | 15.9.2020
Avatar autora | 10.9.2020
Avatar autora | 5.9.2020
Avatar autora | 25.8.2020
PB Avatar autora Petr Buček | 24.8.2020
Naprostá spokojenost. Snubní prstýnky sedí, vypadají jak dle domluvy. Domluva bez problémů.
JK Avatar autora Jana Kolářová | 22.8.2020
Jsme velice spokojeni, prstýnky sedí, jsou krásné a komunikace byla perfektní! Doporučuji
EP Avatar autora Eliška Pipková | 14.8.2020
BV Avatar autora Barbora Vejlupková | 12.8.2020
Moc děkujeme za krásné originální snubní prstýnky. Budeme je nosit s hrdostí :) Určitě doporučuji tento obchod, komunikace probíhala bez problému, slečna Bára je moc ochotná a vstřícná - nechali jsme si s partnerem vyrobit dva stejné snubní prstýnky (ač v nabídce byl pánský bez tyrkysu) a nebyl to žádný problém. Prstýnky dorazily před termínem a krásně zabalené. Moc se těším, až je u oltáře nasadíme!
LK Avatar autora Lucie Kačorová | 12.8.2020
Uzasne prstynky! urcite zde nenakupujeme naposledy :) Muzeme jen doporucit!
KF Avatar autora Kristina Furmančíková | 12.8.2020
Prstýnek je nádherný :-)
L Avatar autora Lucie | 28.7.2020
Všem mohu doporučit, skvělá komunikace, krásná práce. Určitě jsem nenakupovala naposledy. Prstýnky přišly do smluveného termínu. Jsou nádherné, moc děkujeme.
EG Avatar autora Erika Galiová | 28.7.2020
DM Avatar autora Dagmar Maňásková | 28.7.2020
krásné!! vše naprosto v pořádku
SM Avatar autora Stepan Muchka | 26.7.2020
Moc pekne.
JH Avatar autora Jakub Horák | 26.7.2020
M Avatar autora Michal R. | 18.7.2020
Všem mohu doporučit, skvělá komunikace, krásná práce, která udělala radost jak mě, tak hlavně obdarované. O rychlosti doručení od objednávky nemohu ani mluvit, protože bylo vše ve velmi krátkém čase, a to včetně gravírování na přání. Určitě jsem nenakupoval naposledy.

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 221

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.