Hodnocení obchodu

5,0 200 hodnocení
Přidat hodnocení
5
197x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora M | 12.7.2020
Doporučuji. Rychlost.
H Avatar autora Hanka | 10.7.2020
Naprostá spokojenost! Prstýnek boží a komunikace s paní Bárou luxusní. Mohu jen doporučit :)
MM Avatar autora Martina Mouchová | 6.7.2020
Děkujeme ♥️
LN Avatar autora Lucie Němečková | 1.7.2020
Prstýnky jsou krásné lehoučké jen gravírování nejde skoro vidět, ale to je detail. Určitě doporučuji????
EZ Avatar autora Eva Zelená | 29.6.2020
Mohu jedině doporučit! Skvělá komunikace a obrovská vstřícnost. Bude nám ctí nosit snubní prstýnky právě od Vás. Už se na ně neskutečně těšíme, je to originální, krásná a precizní práce! Nemohli jsme si vybrat lépe. Prstýnky jsou zkrátka dokonalé a zabalení balíčku je také moc hezké. Vřele doporučuji!
JJ Avatar autora Jakub Jurečka | 28.6.2020
Maximální spokojenost, jak s komunikací, tak s výsledným produktem. Velká radost při otevření balíčku (: ...i samotné balení moc hezké
AK Avatar autora Anežka Kloučková | 25.6.2020
Objednávali jsme s manželem snubní prstýnky z titanu a jsme s nimi velice spokojeni. Paní byla velice ochotná a prstýnky nám vyrobili za velice krátkou dobu v termínu na kterém jsme se domluvili :-). Velikostně nám také sedí a jsou opravdu nádherné. Také nás překvapilo jak jsou lehoučké. Moc vám děkujeme :-)
E Avatar autora Evula | 22.6.2020
Přívěsek je krásný, nějakou chvíli už ho mám (dostala jsem ho jako dárek) a stále z něj mám radost, jako by byl nový. Kvalitní a krásná práce, rozhodně se vyplatí připlatit.
KJ Avatar autora Kateřina Jiřičná | 21.6.2020
Moc děkuji za krásný originální náhrdelník a ochotu při komunikaci.
DD Avatar autora Dalibora Diblíková | 18.6.2020
VP Avatar autora Vladimír Pešák | 9.6.2020
Už jsem tady objednával po druhé a opět velká spokojenost. Jen samozřejmě doba dodání je delší, ale to se dá pochopit ( výrobky jsou originální). Děkuji
JM Avatar autora Jan Meduna | 8.6.2020
Super komunikace, ochota, skvělá práce. Bude mi potěšením nosit prsten od téhle firmy. Už jen proto, že těžko někdo bude mít stejný.
MJ Avatar autora Marcela Jirků | 8.6.2020
Super!
RS Avatar autora Radek Suchánek | 4.6.2020
MK Avatar autora Michala Klementova | 4.6.2020
Děkujeme za krásné prstynky a za úžasnou komunikaci, všem můžeme jen doporučit.
BR Avatar autora Bohdana Růžková | 1.6.2020
Paní Barbaro, děkujeme za vše, co jste do našich dvou snubních prstýnků vložila, je z nich cítit teplo, láska a péče:-)
LD Avatar autora Leontýna Debefová | 1.6.2020
Prstýneky jsou nádherné. Moc děkujeme jste moc šikovná paní.
TK Avatar autora Tereza Kočová | 18.5.2020
Prstýnky jsou krásné, jsme s přítelem moc spokojeni! Děkujeme za krásné originální snubní prsteny.
VO Avatar autora Viktor Otřísal | 14.5.2020
Jsme spokojeni i s mou snoubenkou. Děkujeme.
BG Avatar autora Barbora Goldbrichtová | 10.5.2020
Prstýnky jsou jedním slovem dokonalé.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 200

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.