Vyměňte čas strávený v obchodech za čas s rodinou. Máme pro vás tipy na vánoční dárky.

Ten, kdo už navštívil některý z velkých obchodních řetězců jistě zjistil, že Vánoce dnes dorazily už v polovině října. Kam se jen podíváte, všude je nějaká čokoláda v podobě Santa Clause a o kus dále na vás mrkají vánoční ozdoby, řetězy a světýlka na stromeček i domeček. Ufff.  
 
 
Příroda má ale stále podzimní čas. Listí se zbarvuje do všech barev od žluté es oranžovou až po temně červenou. Ranní mlhy vytváří nad krajinou lehkou peřinu a večerní sluneční paprsky obarvují oblohu do načervenalého závoje.
 
Ano, sníh už někde je cítit ve vzduchu, ale stromy se ještě neuložily k zimnímu spánku. Nač taky, ještě není čas, kdy se vlády ujímá paní Zima. Stromy se poslední dobou klaní až k zemi a děkuji větru, vodě, slunci i zvířatům za krásně prožitý další rok. I my děkujeme za letošní rok, který pro nás byl opět plný nadšení, krásných očekávání a darů, které přinesla příroda.

 

IMG_20171216_132605
 
Rok sice stále nekončí a zima se ještě neujímá vlády, ale my vám chceme přinést trochu inspirace do dalších dní. Pokud to máte stejně jako my a přeplněné obchodní centra vás nelákají, nakupte ty letošní dárky z pohodlí domova. Nejenže se vyhnete zmíněným davům, ale také ten ušetřený čas můžete využít na kreativní tvorbu z přírodnin, do kterého se zapojíte s celou rodinou. A takto strávený čas stojí za to ochraňovat v dnešní uspěchané době.

 

Pro něho i pro ni

Jdeme na to. V našem e-shopu najdete dárky pro všechny generace. Manžel dozajista ocení luxusní opasek s dřevěnou sponou. Unosí ho jak k džínám, tak i k obleku. Vybírat můžete ze dvou šířek.
 
22553379_519819495035295_1758741750190615280_o
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Pro manželky tady máme originální dřevěné prstýnky, do kterých jsou zapracovány minerály. Můžete tak své milované darovat nevšední prsten s minerálem, který jí dodá energii a harmonii. O účincích jednotlivých druhů minerálů píšeme seriál na našem blogu.

 

obraczki-vision-v02

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pro maminky i babičky

Současné babičky jsou ještě aktivní dámy, které se rády zapojují do společenského života. K tomu patří krásná kabelka, do které schovají všechno potřebné. Naše kabelky jsou ručně šité z kvalitního italského filcu a ozvláštněné dřevěnými uchy. Je libo kulaté, nebo obdélníkové? Hrají stejnými barvami jako letošní podzim. Pokud se rozhodnete darovat kabelku své milé, nezapomeňte jí k ní objednat ve stejné barvě ještě obal na iPad a tablet.
 
 
84085_617548326

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro tatínka i dědečka

Čím potěšíte dědečka? Věříme, že například dřevěnými hodinkami . Jsou lehké, stylové, přesné a antialergenní. Doslova z nich sálá vůně lesa. Na výběr máte celodřevěné nebo v kombinaci s koženými náramky. Ozvláštní i zápěstí manžela nebo vaší milované. Jsou vyrobeny tak, aby je mohly nosit obě pohlaví. Jednoduše unisex!

 

41758054_1116782298473304_813805670192119808_n 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRO KAMARÁDA I KAMARÁDKU

Dobrý kamarád určitě nepohrdne před plesovou sezónou dřevěným setem originálně zabaleným do dřevěné krabičky. Jeho modérní outfit doplněný o dřevěný motýlek, manžetové knoflíčky a kapesníček určitě nenechá jedinou ženu v sále chladnou.
Kamarádku jistě potěší jedinečné sluneční brýle. Dřevěné obručky s barevnými sklíčky podtrhnou originalitu osobnosti, ale taky ukážou lásku k přírodě a cit k ručně vyráběným výrobkům.

 

wizytowka str 3

 

Tak co, vybrali jste si? Rádi vám s výběrem poradíme. Je pro nás důležité, abyste byli spokojeni a svůj čas mohli trávit v přírodě s rodinou, ne jen v nákupních centrech. Ostatně v tyto nádherné dny by to byla škoda.
Zpět do obchodu