Sluneční citrín a magický lapis lazuli přichází na scénu

Dřevěné prstýnky vyrábíme srdcem. Milujeme přírodu a jsme vděční, že nám dává inspiraci a svá moudra nejen při naší práci, ale také v každodenním životě. Člověk si odedávna vážil jejích darů, moci i krásy a my ve WoodenStyle to máme nejinak. Ceníme si moudrosti přírody a s láskou vám přinášíme módní předměty, které nesou její kouzlo a poselství. Těmi jsou například dřevěné prstýnky, které v sobě spojují moudrost stromů a léčivou sílu minerálů, jež jsou v prstýncích vetkány.

Znáte význam jednotlivých minerálů? Víte, který k vám pasuje tak, jako sedí dobře ulitá poklič
ka na hrnci? Proč při nošení jednoho se cítíte tak lehcí a s jiným vás to nutí přemýšlet nad hlubokými tématy? Pojďme se dneska zblízka podívat na sluneč citrín a magický lapis lazuli.

Citrín se představuje

Díky sluneční energii, kterou v sobě citrín ukrývá, přináší svému držiteli životní teplo a radost do života. Navozuje duševní i fyzické zklidnění a svou vnitřní energii dodává teplo a pozitivní přístup k životu. Do života vnáší vitalitu, důvěru a pocit jistoty. Pomáhá svému nositeli rozptýlit a uzemnit negativní energii. Uvolňuje myšlenky a pocity.

 

Jeho moc spočívá také v tom, že přináší lidem do života to, co jim často nejvíce chybí. Zároveň učí trpělivosti, pokoře, víře a rozvíjí pozitivní postoj k životu, motivaci, kreativní schopnosti a sebevyjádření. Učí přijímat konstruktivní kritiku a pomáhá navodit harmonii a klid nejen v mysli, ale rovněž v těle. Rozptyluje deprese, obavy a fobie.

F013

 

Léčivé účinky citrínu

sobí proti únavě a vyčerpání. Pomáhá léčit problémy s trávicím traktem, neboť povzbuzuje slezinu a slinivku. Čistí krev od toxických látek a podporuje krevní oběh. Pozitivně ovlivňuje štítnou žlázu.

 

Ručně vyráběný dřevěný prstýnek s citrínem se hodí pro znamení beran, býk, blíženec a lev.

Lapis Lazuli se představuje

Léčivý kámen, který v sobě nese sílu božstva. Lapis lazuli vyrovnává a harmonizuje lidské vztahy. Působí na tělesné, emocionální, duševní i duchovní rovině. Jeho holistické schopnosti zlepšují tělo i mysl. Pomáhá s vyjádřením skrytých pocitů a emocí. Dodává trpělivost, jasný a objektivní pohled a mírumilovnost. Rozvíjí tvořivé schopnosti a posiluje duchovní rovnováhu.

 

Jako amulet umožňuje navázat kontakt s duchovními průvodci. Dokáže poznat duševní útok, zastavit ho a poslat ho zpět útočníkovi. Působí tedy jako ochranný štít. Má pozitivní vliv na třetí oko a krční čakru. Napomáhá rozvíjet intuici a vnitřní pohled. Přináší pocit klidu a vnitřního uspokojení. Odhaluje vnitřní pravdu a napomáhá s jejím přijetím. Odstraňuje bolest, utrpení a pocit bezmoci.

 

 

 

lapis lazuli

 

 

 

Léčivé účinky lapisu lazuli

Potlačuje bolesti všeobecně a blahodárně působí i migréně a bolestech hlavy. Svými účinky pozitivně ovlivňuje respirační orgány, nervový systém, krk, hlasivky a štítnou žlázu. Detoxikuje tělo od škodlivých látek a posiluje imunitní systém. Uplatní se také při léčení srdce, vysokého krevního tlaku, sluchu a onkologických onemocnění. Pomáhá s nespavostí a posiluje tkáně.

 

Ručně vyráběný dřevěný prstýnek s polodrahokamem lapis lazuli se hodí pro znamení váhy, panny, střelce a býka.

 

 

 

 

837

 

 

Při výběru prstýnku ale doporučujeme vybírat intuitivně. Kameny k vám promlouvají. Proto pokud cítíte niternou potřebu pořídit si prstýnek s kamenem, který není určený vašemu znamení, věřte mu. Právě k vám totiž hovoří samotný minerál a dozajista vám má, co předat.

Zpět do obchodu