Perleť a korál představují své kouzlo

 
Milujeme přírodu a jsme vděční, že nám dává inspiraci a svá moudra nejen při naší práci, ale také v každodenním životě. Člověk si odedávna vážil jejích darů, moci i krásy a my ve WoodenStyle to máme stejně tak. Vážíme si moudrosti přírody a s láskou vám přinášíme módní předměty, které nesou její kouzlo. Těmi jsou například dřevěné prstýnky, které v sobě spojují moudrost stromů a léčivou sílu minerálů, které jsou v prstýncích vetkány.
IMG_20180805_171306
 
Znáte význam jednotlivých minerálů? Který k vám pasuje tak, jako sedí dobře ulitá poklička na hrnci? Proč při nošení jednoho se cítíte tak lehcí a s jiným vás to nutí přemýšlet nad hlubšími tématy? Pojďme se dneska zblízka podívat na magickou perleť a sílou oceánu obdařený korál.

Perleť se představuje
Nese v sobě ženskost, smyslnost a krásu. Symbolizuje ženský princip a svůdnost. Perleť dokáže svou silnou energii ochránit nositelku od nebezpečí a varuje ji změnou svého vzhledu. Chrání před negativní energii a neštěstím. Dokáže tuto energii absorbovat. Ať už z okolí, tak přímo z nositelky. Do okolí vyzařuje pozitivní energii a díky těmto vlastnostem umocňuje důsledky jednotlivých činů.
perleť
 
Dřevěný prstýnek s perletí vám bude skvělým amuletem, který vás ochrání před nehodami a neštěstím. Navíc vám pomůže lépe se napojit na své pocity a pochopit nejen je, ale také myšlenky. Bude působit relaxačně a pomáhat vám v napjatých situacích. Perleť má také pozitivní vliv na léčení různých fobii. Posílí vaši intuice a představivost.
 
Perleť a její léčivé účinky

Pozitivně ovlivňuje nervovou soustavu, smyslové orgány, zuby a kosti. Posiluje zrak, sluch, hmat i č
ich. Pomáhá při svalových křečích a svalové únavě. Perleť má protizánětlivé účinky a snižuje horečku. Účinkuje na pokožku a pomáhá v léčení popálenin, ekzémů a alergie.

Masa perłowa

 
Naše ručně dělané prstýnky s perletí se hodí pro znamení blíženců, raka, váhy, kozoroha a ryb. Proto pokud cítíte niternou potřebu pořídit si prstýnek s kamenem, který není určený vašemu znamení, věřte mu. Právě k vám totiž hovoří samotný minerál a dozajista vám má a chce něco předat.

Korál se představuje
Ukrývá v sobě sílu oceánu. Se svou obrovskou silou dokáže velmi rychle pomoci. Pokud je v kontaktu s pokožkou, je schopen upozornit na blížící se nemoc. Jeho č
ervená barva se začne vytrácet. Může dokonce až zbělat. Má jedinečný vliv na lásku mezi matkou a dítětem. Dokáže ji zesílit natolik, že jsou chráněni před negativními vlivy, chorobami a křivdami.
 
červený korál
Prstýnek s korálem, který s láskou darujete, přinese své nositelce ochranu a moudrost. Zesílí její intuici i představivost a pomůže odevzdat křivdy a poznatky z minulosti. Svou silou dovede vyvést nositele z letargie a nicnedělání. Jako talisman chrání před zlými duchy, nehodami, násilím, depresemi a nočními můrami.

 

Korál zklidňuje emoce, pomáhá zbavit se stresu i hněvu a tím přináší vnitřní klid. Zklidňuje duševní i emocionální napětí a posiluje sebevyjádření. Dřevěný prstýnek s korálem posílí duši i tělo a vyčaruje úsměv na tváři. Přitáhne do vašeho života lásku, porozumění a hojnost. Dovede posilovat kvalitu života ve skupině tak, aby se lidé vzájemně podporovali.
 
 
Korál a jeho léčivé účinky
Účinky korálu nejsou na rozdíl od jiných polodrahokamů konkrétní. Dokáže pomoci neduhům těla i duše. Pomáhá při léčení močových cest, ledvin, krve a oběhové soustavy. Pozitivně působí při epilepsii, problémech s kostní dření, očima a plícemi. Má mimořádné léčivé účinky, které pomáhají hlavně ženám a starším lidem. 
 
korál
 
Zvyšuje plodnost a reguluje menstruační cyklus žen. U seniorů pomáhá s artritidou a dětem zase s prořezáním zoubků. Tady jeho účinky však zdaleka nekončí. Pozitivně působí na trávicí systém, srdce, krevní oběh i mozek. Jeho účinky mají vliv na anémii, zastavení krvácení a vysoký krevní tlak.
 
Naše ručně dělané prstýnky s korálem se hodí pro znamení váhy a býka. Růžový korál je spojený se znamením raka a vodnáře. Černý zase s kozorohy, štíry a střelci. Modrý korál patří vodnářům, střelcům a štírům. Medový je zase vhodný pro vodnáře a raky.

 

Zpět do obchodu