Kabelky s duší stromu

Už se to blíží. Co? No přece období dovolených.
Doba, kdy většina lidí opouští města a vydává se vstříc dobrodružství. Nejčastěji do přírody. Cyklovýlety, sjíždění řek, turistika, nebo jen lenošení u moře. Ať už během dne podnikáte o dovolené cokoliv, tak závěrečným obvyklým programem výletu bývá příjemná večeře v restauraci. S těmi nejbližšími.

 

1122334

   

Všechny potřebné věci, jako jsou šminky, hřeben, klíče a parfém zbývá pouze uložit do kabelky a zábava může začít. Co se tak vydat do víru večerní zábavy s netradiční kabelkou, ze které dýchá duše stromu?! S kabelkou vyrobenou z kvalitního filcu, kterou zdobí nádherná dřevěná ucha

 

Příroda na dosah ruky

 

Módní policie na filmovém festivalu v Karlových Varech sleduje každou ženu a hodnotí její outfit. Originalitě se tu meze nekladou. Vydejte se i vy vlastní cestou. Jedinečnost svého já můžete nechat promluvit skrze vaši kabelku.
Milujete přírodu a vůni lesa? Rádi se doslova mazlíte s kusem dřeva, do kterého umělec vdechl život? Zavřete na chvíli oči a nechte se unášet do krásného sluncem prosluněného dřevěného ráje.
Jedinečná a moderně provedená kabelka z kvalitního italského filcu doplněná o originální kousek dřeva v podobě dřevěných uch se stane vaší bránou do království, kde se Vaše já bude moci projevit ve své podstatě.

 

Kabelky do ruky

 

V jednoduchosti je krása

 
Nic z toho, co se vyskytuje v přírodě, nepodléhá složitostem. Listy, stromy, květiny, brouci nebo dokonce proud řeky. V jednoduchosti je síla a taky krása přírody. Přesně takové jsou i kabelky s dřevěnými uchy. Vejdou se do nich všechny potřebné věci. Dokonce do ní schováte i malý notebook.
Milujete oranžovou, která symbolizuje tvořivost? Nebo dáváte přednost zelené? Jdete s trendy a volíte barvu letošního roku, kterou je fialová? Široká barevná paleta filcu, ze kterého jsou kabelky ušity, umožňuje sladit kabelku s barvami vašeho oblečení.
Nechte si ušít ke své originální kabelce pouzdro na mobil nebo tablet ve stejném stylu. Tyto módní doplňky pak prozáří váš den a nejedna konverzace s kamarádkami bude právě o nich.

 

26166919_1661190143938395_6866526819376463217_n

 

Kulatá nebo placatá?

Země? Jak to s ní vlastně je? To byla dlouhou dobu otázka, kterou si kladlo samo lidstvo. Ať tak či tak, dnes už si tuto otázku klást nemusíte. Na výběr totiž máte originální kabelky ve tvaru kruhu stejně jako ty obdélníkové. Dřevěné ucha je přibližují samotné přírodě a pomáhají jim udržet si svůj tvar.

 Černá kabelkaKabelka s dřevěným uchem

 

 

Hanča Šormová
copywriterka, redaktorka, blogerka a cestovatelka v jednom těle.
Sledovat její cesty a příhody můžeš na webu www.nanomadskestezce.cz

 

 
Zpět do obchodu