Hodnocení obchodu

5,0 144 hodnocení
Přidat hodnocení
5
141x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DM Avatar autora Dušan Miňovský | 4.9.2019
Spokojenost se nedá vyjádřit, potřebovali jsme je cca za měsíc a stihlo se to, vstřícnost a profesionalita se dnes v obchodě nenosí, tady je přirozená. Moc moc děkujeme.
NR Avatar autora Nikola Rehová | 2.9.2019
ŠD Avatar autora Štěpánka Derahová | 25.8.2019
Prstýnky jsou nádherné
TM Avatar autora Tereza Mihulová | 25.8.2019
BN Avatar autora Barbora Nová | 24.8.2019
AV Avatar autora Anna Valecká | 16.8.2019
Prstýnky dorazily dle domluvy a byly nádherné. Obchod nám vyšel velmi vstříc s úpravou, na jedničku, velikost sedí suprově a až do svatby jsme byli naprosto spokojení a recenze by byla na jedničku. Nojo, jenže po měsíci a půl nošení je prstýnek neuvěřitelně seškrábaný, jak kdyby byl z plastu. Sundávám do na mytí nádobí, koupání, cvičení, ale stejně je po měsíci a půl dorasovaný (a to pracuju v kanclu za počítačem). A ten včelí vosk tomu vůbec nepomáhá :-( ... tak začínáme litovat, že jsme zvolili krásné, ale nepraktické dřevěné prstýnky .... bojím se, jak bude vypadat za rok, nedej bože za 10 let :-(
KS Avatar autora Kristýna Stehlíková | 14.8.2019
Vše naprosto super, prstýnky jsou nádherné. Mohu jedině doporučit.
Avatar autora Hana Švecová | 14.8.2019
Vše super, prstýnky vypadají perfektně.
TB Avatar autora Tomáš Binder | 13.8.2019
JH Avatar autora Johana Hergetová | 12.8.2019
Spokojenost nejde ani popsat! Komunikace s paní na jedničku, rychlost výroby a dodání přesně podle domluvy a vzhled prstýnku je geniální! Přesně splnil naše očekávání, nechtěli jsme klasické prstýnky a tohle je přesně to, co jsme si vysnili. Nejradši bych se vdávala hned, abych ho už mohla nosit! Životnost prstýnku ještě nemohu hodnotit, ale jsem si jistá, že při zodpovědným starání se o ně, nebude s nimi jediný problém :).
Avatar autora Kateřina Šourková | 10.8.2019
MP Avatar autora Michaela Plšková | 7.8.2019
Jsme moc spokojení! Měli jsme strach, že velikost prstýnků nám nesedne, ale změřili jsme je správně a padnou jako ulité. Doporučuji prstýnky i obchod.
MM Avatar autora Matěj Macháček | 5.8.2019
Perfektní zkušenost. Objednal jsem již po několikáté!
Avatar autora Veronika Švachová | 29.7.2019
Spokojenost, rychlost. Prstýnky sedí, velice originální.
DM Avatar autora Doubravská Michaela | 26.7.2019
Spokojenost
TS Avatar autora Tomáš Sapoušek | 13.7.2019
Avatar autora Lucie Špácalová | 29.6.2019
Krásné, lehoučké prstýnky. Doporučuji prstýnky i obchod. Komunikace skvělá :) Moc děkujem, doufáme,že nám dlouho vydrží!
PF Avatar autora Petra Fialová | 24.6.2019
Naprostá spokojenost! Úžasný, individuální přístup a vstřícnost. a výjimečný výsledek, přesně jako na fotografiích. Moc děkujeme
HV Avatar autora Hana Voglova | 21.6.2019
RH Avatar autora Radka Hrabovská | 16.6.2019
Jsme velmi spokojeni, prstýnky sedí a jsou moc hezké. Děkujeme.

Stránka 2 z 8 , položek celkem: 144

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.