Hodnocení obchodu

5,0 119 hodnocení
Přidat hodnocení
5
117x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DD Avatar autora | 23.5.2019
TV Avatar autora | 22.5.2019
Rychlá a bezproblémová domluva. Ochota při řešení různých úprav a detailů. Prstýnek je dle představ a líbí se!
BG Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme !❤️
LK Avatar autora | 22.5.2019
Perfektní komunikace a pomoc při špatném měření, prstýnek krásný a hlavně se líbí
BK Avatar autora | 19.5.2019
Jsou překrásné ????
BG Avatar autora 25.5.2019
:-)
PS Avatar autora | 9.5.2019
Dostali jsme překrásné prstýnky. Doporučuji!
BG Avatar autora 25.5.2019
:-)
VM Avatar autora | 4.5.2019
JK Avatar autora | 3.5.2019
Parádní komunikace, vše diskrétně a ještě to udělalo radost :-)
BG Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme
RK Avatar autora | 3.5.2019
Skvělá a rychlá komunikace spojená s kvalitními vyrobky které jsou originální a stylové. Doporučuju.
ME Avatar autora | 29.4.2019
PH Avatar autora | 29.4.2019
Spokojená a vřele doporučuji. Skvělá domluva.
KS Avatar autora | 29.4.2019
AJ Avatar autora | 28.4.2019
PK Avatar autora | 21.4.2019
VH Avatar autora | 12.4.2019
Vše v naprostém pořádku, výborná domluva a doladění detailů, prstýnky dorazily dříve a precizně zabalené. Díky
BG Avatar autora 25.5.2019
Děkujeme za milé slova!
LS Avatar autora | 8.4.2019
Z prstynků jsem nadšená. Cela objednavka i dodání proběhla perfektně bez jakýkoliv problémů. Prstýnky sedí krásně. Vřele doporučuji.
BG Avatar autora 25.5.2019
Děkuji ❤️ ❤️ ❤️
L Avatar autora | 2.4.2019
Naprostá spokojenost. Výborná komunikace, objednávka na přání dle vlastní specifikace, rychlé dodání dokonce před smluveným termínem. Krásné provedení dřevěných prstýnků. Doporučuji!
B Avatar autora 4.4.2019
Děkujeme ❤️
MK Avatar autora | 1.4.2019
Výborná komunikace a ochota. Snubní prstýnky jsou opravdu krásné. Všem doporučuji.
B Avatar autora 4.4.2019
Moc děkujeme!!!
HP Avatar autora | 16.3.2019
Super.
KN Avatar autora | 4.3.2019
Naprosto perfektní přístup, komunikace i ochota. Prstýnky jsou naprosto nádherné, nemají jedinou chybičku. A velmi rychlé dodání. Obchod vřele doporučuju!
B Avatar autora 4.4.2019
Děkujeme Kláro za milé slova!
Avatar autora | 19.2.2019
+ Bezproblémová komunikace
+ Ochota

Obchod vřele doporučuji. S paní majitelkou je výborná komunikace. Na všem se dá dohodnout.

Stránka 2 z 6 , položek celkem: 119

Tento web používá soubory cookies pro základní funkčnost a analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.